31 Temmuz 2015 Cuma

Faytona Binme Atlar Ölüyor !



Adalarda her yıl 400'den fazla at, "fayton kazalarında" yaşamını yitiriyor. Kış gelince bakımı külfet görüldüğünden birçoğu adada doğaya salınıyor. Bu şekilde açlık, soğuk ve hastalıktan ölenlerin sayısını bilmiyoruz bile... Bu zulüm ve sömürünün bitmesi için çözüm: atlı faytonların tamamen kalkmasıdır! Talebimiz: "Atlara özgürce yaşam hakkı"dır. Köleliğin hüküm sürdüğü sistemde atların maruz bırakıldığı sömürü ve adına "kaza" dedikleri cinayetlere karşı atlara ve yeryüzünün tüm bileşenlerine ÖZGÜRLÜK!
İnsanların; ulaşımı, konforu, sağlığı, kıyafeti, keyfiyeti,sofrası,eğlencesi için çiftliklerde,laboratuvarlarda, sirklerde, hayvanat bahçelerinde hayvanlara cansız, acı çekmeyen nesne gibi davranılmaması ve Adalar'da ulaşım sorunu için atların kullanılmadığı, doğaya ve ekolojik sisteme dost çözümlerin uygulamaya koyulmasını istiyoruz. Daha az fayton değil, yaşama ve doğaya dost çözümler.

Hayvan refahı değil,Hayvan Özgürlüğü!

Faytona Binme Atlar Ölüyor Platformu

EN

Do not hire a horse and buggy, horses are dying!

We demand freedom, nothing less. Freedom for horses and all animals of the earth. Every year more than 400 horses are dying in so-called "cab accidents" in the Prince Islands of Istanbul. We know very well that it is not the "accidents" that kill the horses, it is the slavery system they are subjected to. Therefore we are NOT asking for betterment, we are demanding liberation! We are also asking people not support this slavery system. It is possible, and is a must to bring eco-friendly solutions for transportation in the islands without using animals.

Animal Liberation not Animal Welfare.

#FaytonaBinmeAtlarÖlüyor 


Kaynak : https://www.facebook.com/events/1483629985187829/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder